Si planifiques per a un any, sembra blat. Si planifiques per a una dècada, planta arbres. Però si planifiques per a tota la vida, educa persones
(KWAN-TZU, filòsof xinès, 300 a.C.)


dimarts, 18 de setembre del 2012

L'HORT A L'ESCOLA


Un nou curs comença i amb moltes ganes anem a veure com tenim l’hort després de l’estiu. Algunes plantes s’han mort, altres estan músties i altres simplement no han arribat a eixir. Les fulles seques dels arbres cobreixen tots els parterres.

La idea és trobar-nos regularment amb algunes persones (mares, pares, avis , àvies...) que de forma voluntària i continuada es vulguin fer càrrec de l’hort al llarg del curs.

Pretenem que, gràcies a la vostra inestimable col·laboració, dia a dia l’alumnat s’impliqui en la realització de les diferents tasques de seguiment i manteniment de l’hort. 
Podrem collir maduixes, espinacs, cols, enciams, escaroles.. i també podrem plantar diverses plantes medicinals i aromàtiques: sàlvia, menta, tarongina, cilantre, julivert, farigola, ruda, romaní i alfàbrega. Tots aquests conreus els podrem anar canviant segons la temporada.

Moltes gràcies pel vostre ajut i la vostra col·laboració. 

Aquest redactat ha estat enviat per Mail a les famílies de l'escola.
 Es pot retornar el paper amb la conformitat, si s'escau, al tutor del fill/filla.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada