Si planifiques per a un any, sembra blat. Si planifiques per a una dècada, planta arbres. Però si planifiques per a tota la vida, educa persones
(KWAN-TZU, filòsof xinès, 300 a.C.)


dilluns, 17 de març del 2014

ARA TAMBÉ RECOLLIM SOLIDARITAT



A l’escola disposarem d’un contenidor taronja, en el qual es podrà portar l’oli usat en ampolles de plàstic tancades amb tap de rosca de qualsevol tamany, es pot trobar el contenidor a l’entrada de primària de l’escola al costat dels altres contenidors.

L’empresa Habitat Natural recollirà el contenidor  i el portarà  a una planta de generació d'energies renovables (biodiesel) on es podran aconseguir uns diners que aniran destinats a ajudes socials, en aquest cas l'Andrés i la seva família.

L'Andrés, un noi de 2on d'ESO del Col·legi Oms i de Prat de Manresa, començarà un tractament de radioteràpia per protons per tractar el tumor cerebral que pateix i que només es pot realitzar a Suïssa, i en casos específics com el seu.

I no s'atura aquí. Pretenem que tingui continuïtat intentant aprofitar el reciclatge de l'oli dins dels criteris de sostenibilitat, com a escola verda que som, i així poder  aportar a aquest residu una segona vida útil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada