Si planifiques per a un any, sembra blat. Si planifiques per a una dècada, planta arbres. Però si planifiques per a tota la vida, educa persones
(KWAN-TZU, filòsof xinès, 300 a.C.)


dimecres, 26 d’octubre del 2011

2011- ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS

L'ONU ha decidit assenyalar el 2011 com l'Any internacional dels boscos. Moltes de  les activitats per recolzar aquesta idea tindran com a finalitat promoure la conservació i el desenvolupament dels boscos a tot el món. D'altra banda, l'ONU assenyala que triar aquest any com l'internacional dels boscos ajudarà a que es creï una consciència social i en els mitjans polítics de la importància crítica que exerceixen els boscos en el desenvolupament global sostenible.
No solament hem de veure aquest problema a nivell de desenvolupament global, la destrucció dels boscos per fer plantacions de cultius il·lícits, l'expansió de ciutats i empreses entre d'altres, posa en perill milers d'espècies animals i vegetals, així com l'equilibri del nostre planeta. Veient-ho des d'un altre punt de vista, els boscos del nostre planeta són una de les raons per les quals nosaltres estem vius, sense ells la vida que coneixem  no existiria perquè els boscos són una de les principals fonts d'oxigen del nostre planeta.


Voleu veure unes impressionants fotos del nostre entorn:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada